CJG Noordenveld / Actueel / Activiteiten / Wereld Borstvoeding Week 2012

Wereld Borstvoeding Week 2012

  • Datum: 1 oktober 2012
  • Tijd: 0:00
  • Locatie: Wereld Borstvoeding Week 2012

Van 1 t/m 7 oktober is het Wereld Borstvoeding Week in Nederland, met dit keer het thema 'Borstvoeding bruist!'. Net als vorig jaar geeft Icare Jeugdgezondheidszorg voor deze gelegenheid een speciale Borstvoeding Krant uit. Deze is onder meer te verkrijgen op het consultatiebureau.

De Wereld Borstvoeding Week bestaat alweer twintig jaar. Wat al die jaren is gegroeid, is de kennis over borstvoeding. Uit onderzoek weten we steeds meer over het belang ervan voor moeder en kind. Deskundige begeleiding kan daarbij net dat zetje geven, om de borstvoeding te laten slagen.  Icare Jeugdgezondheidszorg ondersteunt ouders daarom graag met informatie en advies: op de consultatiebureaus en door de inzet van lactatiekundigen. Maar ook via haar borstvoedingcursussen - voor en na de bevalling- en de Borstvoedingcafés in Zwolle en Ede.

Borstvoeding Krant

In de Borstvoeding Krant blikken we terug: hoe was het om bijvoorbeeld in de jaren veertig of jaren tachtig borstvoeding te geven? Maar ook lees je ervaringsverhalen van nu, handige informatie en weetjes.

Navigatie