CJG Noordenveld / Actueel / Home-Start, Opvoeden doe je samen

Home-Start, Opvoeden doe je samen

Gepubliceerd op: 02 september 2016

HOME-START, OPVOEDEN DOE JE SAMEN

Hallo ouders van jonge kinderen in Assen, Aa en Hunze, Noordenveld en Tynaarlo,

Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden en familie, gebrek aan geld of spanningen met de partner. Meestal kun je zulke problemen zelf oplossen. Maar soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren, of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Een vrijwilliger van Home-Start kan je zo'n steuntje in de rug bieden. De vrijwilliger komt een dagdeel in de week bij jou thuis langs.

Heb je één of meer kinderen onder de zeven jaar? En herken je wat hierboven staat? Mis je iemand met wie je het kunt hebben over je kinderen, over de opvoeding. Over hoe je dingen aanpakt en wat je lastig vindt? Misschien is dan Home-Start iets voor jou: opvoedondersteuning door getrainde vrijwilligers.

Wil je meer weten over Home-Start, bel of mail ons dan gerust!

Inge Jongsma, coördinator Noord Drenthe 06 - 51190395 of i.jongsma@icare.nl Lian Heijs, coördinator Assen 06 - 83645997 of l.heijs@icare.nl

Ook als het je leuk lijkt om vrijwilliger te worden bij Home-Start nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Voor de geplande voorbereidende training voor vrijwilligers zijn nog plaatsen beschikbaar.

Navigatie